Waarom zou je voor Comforts kiezen? Omdat je hiermee een fijn, natuurlijk alternatief hebt voor de synthetische producten die je aantreft in de apotheek, drogist of supermarkt.

Comforts incontinentieverband en -inlegkruisjes hebben een 100% natuurlijke katoenen toplaag. Katoen is ademend en heeft van nature een goede absorptiekracht. Daardoor is Comforts verrassend dun en zeer betrouwbaar. De absorberende kern neutraliseert bovendien ongewenste geurtjes. Normaal maandverband en inlegkruisjes hebben andere eigenschappen waardoor ze ongeschikt zijn voor het absorberen van urine. Met Comforts voel je je zeker en COMFORTabel.

Omdat incontinentieproducten vaak en dicht op de huid gedragen worden, is de kans op irritaties of allergieën met synthetische producten groot (deze sluiten de huid af). Comforts is hypoallergeen. Naast een toplaag van 100% katoen, zijn onze producten dankzij het unieke reinigingsproces bewezen chloor- en chemicaliënvrij. Comforts is dus letterlijk een verademing voor de huid!

Comforts komt van dezelfde Australische makers als Cottons tampons, maandverband en inlegkruisjes. Sinds 1994 bieden Cottons en Comforts vrouwen over de hele wereld het beste van en voor down under. En dat voor een vergelijkbare prijs als de bekende synthetische merken. Dus waarom zou je niét voor Comforts kiezen?

Ga naar de bovenkant